Yogalykke

23Foran mig ligger Weligamas brede sandstrand med det turkisblå hav og små prikker af surfere, som kæmper med bølgerne. Jeg sidder højt hævet på rooftopbaren med solen brændende i ansigtet. Ved siden af mig står dagens første kop kaffe og min notesbog med alle mine yogaprogrammer. Jeg skal undervise Yin Yoga senere, så jeg er godt i gang med at planlægge dagens klasse med bløde, dybe stræk og fokus på vejrtrækningen og afspænding.

Hvis jeg en dag skal have mit eget hostel, så skal det være ligesom ”Hangtime Hostel,” her er lækkert, og dagene flyver af sted.
Hostellet er stort og ligger lige ved stranden, og så har de den bedste rooftop, som serverer god morgenmad og friske frugtshakes. Om aftenen kommer alle øens surfere hertil, og så er der fest og god stemning.

26Jeg underviser Vinyasa om morgenen i den store yogahal med udsigt til bølgerne foran os. Vinyasa-yoga går stærkere end normalt, og her arbejder vi med sekvenser, så yogaklassen bliver dansende og fuld af bevægelse i samarbejde med vores åndedræt. Om eftermiddagen underviser jeg en af mine yndlings yogaformer: Yin yoga, som er en langsommere yogaform, hvor vi slapper af i strækkene og holder dem i lang tid.

25…Og det er lige præcis det her, som jeg skal gøre lige nu. Bo tæt ved havet, mærke solens stråler hver eneste dag og undervise yoga. Simpelt, men sandt.
Jeg smiler mere, griner mere, og jeg føler mig let, tilfreds og hjemme.

2 tanker om “Yogalykke”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>