Koh Rong

4Livet på øen Koh Rong var afslappende og lige, hvad jeg trængte til. Jeg var her for at møde min veninde, som jeg ikke havde set i mange måneder, fordi hun har boet i Cambodja, og det var så fantastisk endelig at se hende igen.
3På Koh Rong var der ingen alarmer og snooze-knapper, som vækkede mig med høje toner, i stedet vågnede jeg helt af mig selv ved solopgang. Frisk og udhvilet og glad helt ind til benet. Her var ingen to-do lister og stress.
Tværtimod, dagene var stille og døsige.

Jeg dyrkede yoga på vores balkon foran bungalowen, og vores dage gik med at ligge i skiftevis hængekøje og solseng, mens vi sippede frugtshakes lavet på vandmelon, kokos eller passionsfrugt. Om aftenen drak vi øl og spillede kortspil, og så var dagen gået, og vi gentog samme ritual næste dag.

8Vores bungalow var simpel og hyggelig med den fineste balkon. Lidt for simpel måske, for der var åbent fra loftet, hvilket betød, at slangerne hang i vores loftsbjælker.
Jeg var heller ikke glad for at høre, at der var både cobraslanger og den sort-hvide “3-skridts-slange”, som jeg kendte fra Phu Quoc. Hvis den bider, så har du tre skridt, før du dør.

Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive en masse ned om min tur til Koh Rong med mine veninder, men sandheden er, at vi slappede af og lavede absolut ingenting.

5

Vi boede på Palm Beach. Det er et dejligt, afsides resort, hvor man virkelig kommer heeeelt ned i gear, men desværre også langt væk fra alt andet på øen. Hvis man vil til andre strande eller ind til byen, så må man tage en dyr bådtaxa.

6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>