Rory’s Beach Bar

IMG_0609Kulørte lamper, blåmalede langborde og bænke, glitrende discokugler og øens smukkeste solnedgang. Alt dette findes på ”Rory’s Beach Bar,” som ligger for enden af den populære Long Beach i Duong Dong.

Her serveres kolde øl, cocktails og gode burgere.
Fra 19-20 er der ”Happy Hour,” hvor man kan få to Mojitos eller Mango Daiquiries og bare betale for én.

IMG_0739Stedet er populært blandt øens expats – de vestlige tilflyttere (hvorfor hedder det egentlig ”expats”, når man taler om folk fra vesten, og ”immigranter”, når man taler om folk fra alle andre lande…?)

IMG_0617Jeg hænger ud på Rory’s et par gange om ugen. Ser den smukke solnedgang, spiller pool (har næsten lært reglerne og kan også næsten ramme kuglerne), danser til det australske ”Radio Koffee – Coffee with a K” og nyder, at jeg er fuldstændig fri og meget lykkelig lige her på Phu Quoc.

2 tanker om “Rory’s Beach Bar”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>