Det kommer jeg til at savne, når jeg vender hjem til Danmark

img_2399Friheden og frigørelsen ved rejselivet. Når jeg backpacker alene rundt, så kan jeg gøre lige, hvad jeg vil. Følelsen af frihed er den vildeste følelse, og jeg håber, at jeg på en eller anden måde kan holde fast i det, når jeg er hjemme igen.

Kontrasterne. Fra vilde palmestrande til yogahaller i junglen til hektiske storbyer.

At suse af sted på scooteren, mens solen langsomt går ned bag mig.

Når de lokale børn går i selvsving over at se en ”farang”, og løber glade og hujende efter mig.

At bade i det klareste vand, mens solen brænder på næsen og skuldrene.

haengekoejeAt ligge i en hængekøje hele dagen lang.

At sidde på en klapstol midt på fortovet og høre og se de lokale omkring mig, mens de slubrer nudelsuppe og råber højt til hinanden.

De lokale hunde og katte. Jeg elsker, at de løber frit omkring (og det var sjovt nok, det jeg hadede, da jeg kom hertil…), og jeg kan slet ikke forestille mig, at jeg nu skal hjem til et land, hvor de bliver holdt i snor.

At vågne ved, at solstrålerne skinner på mig gennem myggenettet.

At tage solcreme i ansigtet og mærke, hvordan duften minder mig om glade dage på de thailandske strande

At tænde røgelsespinde og forbinde dén duft med yogahallen i Cambodja

Canadiere, hollændere og australiere

At gå i klipklappere og løse sommerkjoler hele året.

madMaden – især de asiatiske karryer og alt friturestegt. Jeg kommer især til at savne thailandsk mad – se min guide her, cambodjanske desserter og vietnamesisk iskaffe.

At træde ud fra et fly, en bus, tog eller færge og være i et nyt land, en ny ø eller en ny by. Følelsen af glæde og forventning er lige spændende hver gang.

Når jeg efter et par uger på mit nye sted har fundet min faste stambar, min faste café og har fået venner blandt de lokale. Følelsen af, at jeg hører til.

At sidde med andre backpackere, yogier og rejsende og tale om rejselivet og vores drømme. Når jeg taler med andre backpackere og yogier, så får jeg troen på verdensfreden tilbage – hvis bare alle tænkte som dem…

Billig (og god!) massage

At undervise og dyrke yoga midt på stranden. Hvordan skal jeg klare at komme hjem til Danmark, hvor jeg er tvunget til at dyrke yoga indenfor? Måske i værste fald i et fitnesscenter…

mig2

At jeg kan gå uden make up, men alligevel have helt fejlfri hud og en smuk kulør.

Friske kokosnødder !! Hvordan skal jeg nogensinde leve uden?