Sunny Beach eller Samui?

tt21Sofie og jeg er endt i det vildeste turistparadis eller –helvede alt efter, hvordan man ser på det… Om aftenen fester vi på bargaden ved Chaweng Beach, som byder på høj technomusik, tilbud på spande fyldt med vodka og sodavand, masser af solbrændte turister med topmaver og letpåklædte thaipiger.

Vi finder ”Viking Bar,” som frister med skandinaviske flag og ABBA. Desværre er der ikke mange vikinger på baren, som er ret tom på nær en lille gruppe russere. Men de har billige tequila-shots, og Sofie og jeg tager plads på de høje barstole ud til gaden.

Da tequilaen begynder at virke, finder vi vej til ”Green Mango,” som er et stort diskotek for enden af bargaden. Diskoteket er delt op i forskellige sektioner – dansegulv, barområde og spillerum. Vi indtager straks dansegulvet, og blandt gnubbende fyre og twerkende piger skiller vi os en smule ud – vi giver den nemlig gas uden nogen intention om at få det til at se godt ud. Vi hopper op på platformen og ned igen, og mens vi står her på dansegulvet, så flyver timerne af sted. I takt med, at vi drikker flere og flere øl, så begynder rummet at snurre omkring os, og dansene bliver sjovere og sjovere.
På toilettet står to toiletdamer, og deres eneste job er at uddele toiletpapir og smile til de fulde gæster. I min fuldskab overdynger jeg dem med drikkepenge, for det må ærlig talt være det værst tænkelige job at stå her midt i trampermusik og øldunst og uddele toiletpapir…

Første aften og nat i Koh Samui flyver af sted, og da diskoteket lukker og slukker, er vi slet ikke klar til at tage hjem!

tt225… Næste morgen vågner vi med de grummeste tømmermænd, så dagen bliver brugt på stranden, hvor vi skiftes til at slumre på badehåndklædet og ligge i blød i det varme vand. Vi drikker friske kokosnødder, tømmer nærmeste 7/11 for chips og mentos, og langsomt kommer humøret tilbage.

 

img_1898Op ad dagen finder vi en strandbar, som har ”Happy Hour,” og så er vi heldigvis helt klar på kolde øl og tequila igen! Denne gang camoufleret som friske, syrlige margaritas. Vi sidder på baren i et par timer, og vi bliver begge enige om, at charterlivet også er ret lækkert – Strandbarer, palmer og cocktails!

tt22Aftenen bliver brugt på en irsk pub, hvor de viser de Olympiske Lege. Sofie og jeg er nu ikke de store sportsfans, men vi bliver fuldstændig fanget af Stangspring! Vi havde egentlig planer om at skulle videre i byen, men i stedet ender vi med at se Stangspring i mange, mange timer. Vi har hver vores favorit, og selvom vi ikke forstår pointsystemet, så er det virkelig spændende, og vi hepper alt, hvad vi kan. Vi sender også en kærlig tanke til vores lillebror Niels Frederik, som også ville have elsket en aften med Stangspring og store fadøl!

tt18Sofie og jeg ender aftenen med hver vores snaskede falafel ved en kebab-vogn ude foran den irske pub.
Store diskoteker og technomusik er fedt, men en aften på pub med Stangspring i fjernsynet – det er mindst lige så sjovt, så længe jeg har Sofie ved min side.