Dream Mango Villa, Siem Reap

dmv3I går fejrede jeg min fødselsdag på Soultrain, så jeg tillader mig selv at sove ekstra længe. Jeg sover helt til klokken 9 om morgenen, hvilket virkelig er en bedrift, når mit indre vækkeur har vænnet sig til at stå op klokken 5…

Jeg strækker kroppen i min store dobbeltseng. Mit værelse er absolut fantastisk! Bløde, hvide dyner og puder, fjernsyn og hyggekrog, te-hjørne, badekåbe og badetøfler, badekar og AIR CONDITION! I ren eufori over den kolde luft sætter jeg temperaturen til 16grader, hvilket jeg dog hurtigt må konkludere er liiiiige koldt nok…

IMG_1477Jeg hopper ud af sengen og finder min gule blomstrede kimono frem. Ude foran mit værelse er der den smukkeste balkon med bambusmøbler og høje bananblade. Her har jeg planer om at spendere hele dagen.

Lyden af rislende vand fra poolen og fuglekvidder fortæller mig, at dagen nok skal blive god og afslappende trods mit bankende hoved. Selvom klokken bare er ni, så brænder solen fra en skyfri himmel.

dmv4Jeg sætter mig i den lille restaurant og går straks i gang med morgenmads-buffeten. Frisk frugt, toast og spejleæg og en stor kop kaffe til. I restauranten møder jeg det franske par fra i går, og de er lige så tømmermandsramte, som jeg er. Det var meningen, at de skulle se Angkor Wat i dag, men de vælger at udskyde det til i morgen. Lidt efter kommer de tyske fyre forbi, og de er også hårdt ramte. De bestiller en ekstra nat på hotellet, så de kan slappe af og pleje tømmermændene. Jeg indser, at Dream Mango Villa er et af de hoteller, hvor man aldrig kommer videre. Hvis ikke det er fordi, at jeg skal møde på arbejde i morgen, så havde jeg snildt kunne bruge en uge eller to i dette paradis.

Med morgenmaden i maven hopper jeg i bikinien og synker ned i den forfriskende pool. 8 x 4 meter, det er lige nok til, at jeg kan svømme baner. Der er noget helt særligt ved poolen, og jeg funderer over, hvad det er, mens jeg svømmer frem og tilbage. Jeg stopper op og holder pause ved massageboblerne, og lige da jeg sidder der, kommer ejeren Harry gående forbi. ”Poolen er helt fantastisk,” fortæller jeg ham, og Harry går straks i gang med at forklare mig hvorfor. Der er så mange hoteller i Siem Reap, og konkurrencen er hård, så derfor har alle hoteller bygget en pool, så de kan reklamere med det. Men de fleste hoteller har ikke rigtig plads til poolen, så derfor bliver poolen typisk anlagt direkte op ad en væg eller under bygninger. Harry derimod har sørget for at anlægge poolen, så der er masser af luft og åbenhed omkring den, og det giver en helt særlig og meget dejlig pool-stemning.

IMG_1474Jeg tørrer klorvandet af kroppen, og så lægger jeg mig på en af liggestolene under en stor parasol. Jeg får serveret isvand, og hotellets hvalp ”Mango” kommer dovent luntende og lægger sig under min liggestol. Dét her er livet!

dmv5Senere på aftenen fylder jeg karbadet med varmt (!) vand og masser af sæbeskum. Jeg laver en kop te og lægger mig i blød i vandet. Jeg er glad for vores udendørs kolde brusere hos Hariharalaya, men pga. det kolde vand, så er badene typisk meget hurtigt overstået. Her i karbadet kan jeg ligge i flere timer og for en gangs skyld blive fuldstændig ren. Efter badet hopper jeg i badekåben og tøflerne, og så holder jeg ellers hjemmehygge på værelset med slik og fjernsyn.

dmv6Det er bestemt ikke sidste gang, jeg besøger Dream Mango Villa. Jeg kan konkludere, at det er mit absolutte yndlingshotel her i Siem Reap!