Restauranter i Srithanu, Koh Phangan

Processed with VSCOcam with f2 presetNu hvor jeg har tilbragt et par måneder i Srithanu, vil jeg gerne dele mine bedste tips til gode spisesteder – hvis nu, I kommer på disse kanter…

Jeg har tidligere nævnt ”Mama Poohs” og ”Big Mountain.”

12431296_10153785353418695_541295437_nMin nuværende yndlingsrestaurant er ”Good Time”-restaurant. Her får man byens bedste Panang-karry! Deres kokosnøddesuppe Tom Kha er også helt formidabel, og generelt kan man ikke bestille forkert hos Good Times – de laver altid god mad, og servicen er i top! GT er også fast mødested for hele min yogaskole, så hvis jeg savner selskab, så kan jeg altid finde nogen her.
Good Time ligger lige imellem Mama Poohs og 7/11.

IMG_8166HinKong:
Jeg har først for nylig opdaget HinKong-restaurant og hvilken skam! Den lille familierestaurant laver virkelig god mad, og så har de billige frugtshakes. Desværre kan man kun komme hertil på motorcykel, for restauranten ligger lidt udenfor byen. Jeg er især vild med deres kitschede indretning, og deres kopper med familiefotoet.

12399397_10153785353233695_187412065_nBenjamins Hut:
Benjamin’s har en fantastisk placering lige midt på stranden, så her er det perfekt at mødes til en omgang morgenmad eller om eftermiddagen til solnedgang. Deres ”Crispy Noodles” er for vilde, og så har de også en god Pad-thai og Tom Kha. De serverer også gode shakes, som fx deres mango-mint!

Processed with VSCOcam with f2 presetEat.co:
Vegansk restaurant inde midt i byen. Stedet er lidt dyrere end normalt, men maden er super lækker! Her kan man få rødbedeburger, spinat-dahl og svampe-kebab, og så serverer de den bedste chailatte og veganske cappuchino på kokosmælk. Der sælges også yogatøj og fine smykker, og de ejer et selskabsrum, hvor der afholdes workshops.

Der er mange andre steder, men disse restauranter er dem, som jeg typisk kommer på. I Srithanu kan man altid finde god og lækker mad!